Wie zijn we

Vaste waarde in de taxibranche

Silvertax is een onafhankelijke taxipartner in Limburg. We rijden sinds 2003 voor bedrijven, instellingen en particulieren. Dat doen we vooral zelfstandig, en soms in opdracht van andere vervoerders. Iedereen krijgt daarbij dezelfde kwaliteit en veiligheid. Want voor wie we ook rijden, we rijden altijd voor u. We hebben iets te verliezen. Onze reputatie, en onze klanten!

Beloftes waarmaken

Onze prijs-kwaliteitverhouding, hoge klanttevredenheid en het bezit van het TX keurmerk maakt ons een aantrekkelijke partner voor contractvervoer. Daarom zijn we sinds 2009 aangesloten bij De Vier Gewesten, DVG Personenvervoer. Onze vervoerspartners kunnen erop vertrouwen dat wij helpen waarmaken, wat zij hun klanten beloven.

Vanzelfsprekend

Silvertax is erg zuinig op haar TX keurmerk. U kunt er van op aan dat we blijven investeren in de opleiding van chauffeurs, onderhoud van auto’s, schadeherstel, cao/pensioenen en noem maar op. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is tegenwoordig niet meer zo. Silvertax wil voor haar klanten de vaste waarde van kwaliteit zijn en blijft daar dus in investeren.

Wilt u meer weten over onze visie op taxivervoer of personenvervoer of over ons aanbod? Neem contact op met ons en we leggen u graag uit hoe wij kwaliteit in de praktijk brengen.