Wat doen we

Stap in bij Silvertax

Silvertax is er voor iedereen. Voor zakelijke en particuliere klanten, voor overheid, onderwijs- of zorginstelling. Al deze klanten nemen we graag alle zorgen uit handen. Dit ziet u terug in ons brede dienstenaanbod personenvervoer. Stap in bij Silvertax voor:

  • Reguliere taxi: lokaal, regionaal, nationaal en internationaal
  • Silvertax Collect combinatievervoer
  • Leerlingenvervoer
  • Zorgvervoer en zittend ziekenvervoer

Silvertax is een van de weinige taxibedrijven in de regio met een TX taxikeurmerk. Dat lijkt bijzonder. Zelf vinden we het vrij normaal dat we ons inspannen voor kwaliteit. Heeft u bijzondere wensen? We denken graag mee in de optimale oplossing. Neem contact op voor een persoonlijk advies op maat, of bel 046-4000150. Ook voor project- of contractvervoer, alles is mogelijk.

Taxivervoer

Voor particuliere klanten verzorgen wij alle voorkomende taxiritten naar iedere gewenste bestemming. Onze auto’s zijn standaard uitgerust met airco, navigatiesysteem en telefoon. Dus ook voor zakelijke ritten zit u goed en comfortabel bij Silvertax.

Collect

Combinatievervoer is de nieuwe dienst van Silvertax en maakt taxi rijden gezellig en betaalbaar voor iedereen. We combineren hierbij de voordelen van de streekbus en de taxi. In de hele regio 046 kunt u met Silvertax Collect alle kanten op. Voor een vast laag tarief reist u in het 046 gebied – en tot maximaal 20 km daarbuiten. Kijk hier voor meer informatie.

Zorg uit handen

Zittend ziekenvervoer van en naar het ziekenhuis, een kliniek of een zorginstelling? Dat doen we met geduld, met zorg en met respect voor uw afspraken. Wat mag u verder van ons verwachten? Persoonlijke, professionele begeleiding – en een modern wagenpark, met optimaal zitcomfort. We nemen u ook de administratieve afhandeling met uw zorgverzekeraar uit handen. Kijk hier voor meer informatie.

Leerlingenvervoer

Silvertax heeft meer dan tien jaar ervaring in leerlingenvervoer. We zijn iedere dag dankbaar voor het vertrouwen van ouders. Als tegenprestatie geven we hen de zekerheid, dat hun kind veilig en op tijd van en naar school wordt gebracht. Elke rit, elke route. Ook als we in opdracht van collega’s rijden.